Reagiranja
Reagiranja: n/p Zvonimiru Novosel, gradonačelniku Jastrebarskog PDF Ispis E-mail

Neistine o dječjem logoru u Jastrebarskom

 

U Jastrebarskom je 7. rujna 2016. održan znanstveni skup pod nazivom „Lažima o Dječjem domu treba stati na kraj“. Na skupu su se okupile osobe koje su rodbinski ili ideološki vezane za propali ustaški pokret, koji je svoj neslavni kraj doživio u svibnju 1945.godine. Kao što se i doliči današnjem trenutku, skup je održan u Katoličkoj crkvi, na čelu s poznatim katoličkim ekstremistom, bivšim biskupom, Milanom Bogovićem.

Više...
 
Reagiranja: Uredništvu glasila „Jaska danas“: PDF Ispis E-mail

Neistine o dječjem logoru u Jastrebarskom

U Vašem mjesečniku od 7. rujna 2016. na str.5. izvjestili ste o održanom znanstvenom skupu pod nazivom „Lažima o Dječjem domu treba stati na kraj“. Na skupu su se okupile osobe koje su rodbinski ili ideološki vezane za propali ustaški pokret, koji je svoj neslavni kraj doživio u svibnju 1945.godine. Kao što se i doliči današnjem trenutku, skup je održan u Katoličkoj crkvi, na čelu s poznatim katoličkim ekstremistom, bivšim biskupom, Milanom Bogovićem.

Više...
 
Reagiranja: n/p Ivanu Miklenić, uredniku Glasa koncila PDF Ispis E-mail

Neistine o stradavanju djece u NDH

 

U Vašem cijenjenom glasilu svojim se komentarima često javlja gospodin Lojzo Buturac iz Siska, koji sustavno negira očigledne činjenice iz vremena Drugog svjetskog rata. U članku „Ponovljena laž o ustaškom dječjem logoru“, objavljenom 18.rujna 2016. na 31.str. Glasa koncila, i pored nepobitnih dokaza o ustaškom dječjem logoru Jastrebarsko, L. Buturac negira da je to bio logor. Za stradavanje djece izravno okrivljuje maršala Tita, a samo usput i Hitlera.

Više...
 
U ime koga, čega i zašto? PDF Ispis E-mail

UTJERIVANJE STRAHA U KOSTI

Saborski zastupnik iz dijaspore Željko Glasnović je studentima Filozofskog, po principu utjerivanja straha u kosti, kao predigru prebijanja kostiju, nedavno poručio s Facebooka da ih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u, te da se u razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu, to rješava pendrekom i suzavcem

Više...
 
Otvoreno pismo Predsjednici RH gospođi Grabar-Kitarović PDF Ispis E-mail

Gospođo Predsjednice,

Odlikovanjem Nikole Štedula, čelnika proustaškog hrvatskog državotvornog pokreta, Vi ste direktno priznali protuustašku ideologiju i ohrabrili razne nacionalne ekstremiste na još destruktivnije djelovanje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 19