"Glas antifašista" - službeno glasilo SABA RH PDF Print E-mail
Pokrenut 1995. godine i tiskan na četiri stranice u samo 200 primjeraka, tadašnji »Informativni bilten« SABA RH pisao je uglavnom o obilježenim godišnjicama i stavovima rukovodstva. Sljedećih godina proširivan je i opseg, i naklada i sadržaj, da bi 2003. godine prerastao u sadašnje glasilo antifašista demokratske Hrvatske - »GLAS«. Kao dvomjesečnik na prosječno 40 stranica, po broju se tiska u 2500 - 3000 primjeraka.

Uz raznovrsne sadržaje o aktivnostima udruga, stavovima Saveza i svjedočenjima o našoj prošlosti, »Glas« donosi osvrte i komentare na suvremena zbivanja u društvu. Takva urednička politika uživa podršku i pozitivnu ocjenu Predsjedništva i Skupštine, a izmjenama Statuta »Glas« je postao i službeno glasilo Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH, Saveza ratnih i vojnih invalida Hrvatske, Saveza društava »Josip Broz Tito« i Sindikata umirovljenika Hrvatske - Podružnice vojnih umirovljenika. Uz članove naših udruga i druge čitatelje, »Glas« se distribuira i brojnim državnim i lokalnim institucijama, a razmjenjuje se i s glasilima antifašističkih i veteranskih organizacija u drugim zemljama.

Pozivamo udruge i sve naše čitatelje da nam pišu, šalju priloge za list i tako doprinesu boljem međusobnom informiranju o životu i aktivnostima na terenu. Pišite nam i kritički, predlažite, komentirajte, reagirajte, obogaćujte sadržaj lista. Šaljite nam tekstove i fotografije e-mailom This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili poštom (može i rukopisom) o događajima u našim sredinama i udrugama.

»download« "Glas antifašista" broj 70

»download« "Glas antifašista" broj 69

»download« "Glas antifašista" broj 68

»download« "Glas antifašista" broj 67

»download« "Glas antifašista" broj 66

»download« "Glas antifašista" broj 65

»download« "Glas antifašista" broj 64

»download« "Glas antifašista" broj 63

»download« "Glas antifašista" broj 62

»download« "Glas antifašista" broj 61

»download« "Glas antifašista" broj 60

»download« "Glas antifašista" broj 59

»download« "Glas antifašista" broj 58

»download« "Glas antifašista" broj 57

»download« "Glas antifašista" broj 56

»download« "Glas antifašista" broj 55

»download« "Glas antifašista" broj 54

»download« "Glas antifašista" broj 53

»download« "Glas antifašista" broj 52

»download« "Glas antifašista" broj 51

»download« "Glas antifašista" broj 50

»download« "Glas antifašista" broj 49

»download« "Glas antifašista" broj 48

»download« "Glas antifašista" broj 47