Ljetna škola
Prezentacija Ljetne škole mira PDF Print E-mail

U Kampu Veli Jože - Savudrija, kod Umaga, održava se drugu godinu zaredom Ljetna škola mira za polaznike u dobi od 15 do 23 godine s područja čitave RH.

Read more...
 
PORTRET POLAZNIKA PDF Print E-mail

Viktor Franki koji je preživio Auschwitz napisao je:“Mi koji smo prošli logore II. Svjetskog rata sjećamo se ljudi koji su hodali kroz barake tješeći druge i dajući im posljednje kriške kruha. Možda ih je bilo malo, ali to je dokaz da čovjeku možete oduzeti sve do zadnje ljudske slobode – ali sačuvat će svoj stav i vlastiti put u bilo kojim okolnostima“.

Read more...
 
VIŠE OD ŠKOLE PDF Print E-mail

Polaznike Ljetne škole mira u srijedu je pohodila delegacija UA Buzet na čelu s predsjednikom Edom Jermanom. Punih ruku slatkih darova i voćnih sokova pozdravili su mlade antifašiste znajući da će ih ovakva okrijepa zasigurno razveseliti.

Read more...
 
Ekstremizam u današnjoj perspektivi PDF Print E-mail

Govoreći o temi „Ekstremizam u današnjoj perspektivi“, Neven Šantić, dipl. politolog želio je saznati razmišljanja polaznika o aktualnim temama.

U prvoj grupi, 8. srpnja 2015. sudionici Škole pisali su na teme:

Read more...
 
RASTANAK DO NOVOG SUSRETA PDF Print E-mail

Nakon uspješno realiziranog nastavnog dijela programa te ostalih pratećih aktivnosti, polaznici Ljetne škole mira uputili su se, u subotu 11. srpnja na izlet Bujštinom. Izlet je upriličio organizator, Savez antifašističkih boraca i antifašista RH, kao nagradu sudionicima Škole za pokazano zanimanje, uloženi trud i ostvarene rezultate u svim aktivnostima Škole.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 2 of 3